Cattery Ilkay

Mijn naam is Mirjam Smit en ik woon in Gouda. Al van jongs af aan houd ik erg veel van katten en in de afgelopen jaren is deze passie alleen maar groter geworden. In 2008 kwam ik via een vriendin voor het eerst in aanraking met de Turkse Angora. Ik was op slag verliefd. Wat een geweldig  ras: zowel qua uiterlijk als qua karakter. Ik was dan ook snel overstag en ging op zoek naar mijn eerste Turkse Angora.

                                                           Met Flame op de show in Ter Aar, 2013.

In mei van 2009 kreeg ik haar: Nilay. Een prachtig red tabby poesje met een heerlijk karakter. Nilay was lekker eigenwijs, erg aanhankelijk en speels en had duidelijk haar eigen willetje. Helaas heb ik veel te vroeg afscheid moeten nemen van dit lieve poesje: zij  is op 14 september 2009 overleden.  Gelukkig heb ik nog vele mooie herinneringen en prachtige foto’s als herinnering aan Nilay. Met haar is het allemaal begonnen.

Cattery Ilkay is geboren uit de liefde voor de Turkse Angora en opgedragen aan Nilay. Het is mijn bedoeling om een bijdrage te leveren aan dit prachtige ras en nog meer mensen enthousiast te maken voor deze geweldige katten!

Mijn katten hebben het hele huis en een afgezette tuin tot hun beschikking en zijn dan ook overal te vinden. Het is een hechte groep, die met elkaar speelt, knuffelt en echt bij elkaar hoort. Over alle katten is verder op deze website meer informatie en foto’s te vinden.

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact opnemen via het contactformulier en ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat in het gastenboek!

Navigation

News